Városi Piac

Szakfeladatok

Parkolási csoport

Útfelújítási térkép

Uszoda

Atlétikai központ

Csónakázó-tó

Temető fenntartás

Szakfelügyeleti megrendelő

Bregyó Sportközpont

Hírek

Természetvédelem

Hulladékszállítás

Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés

Adatszolgáltatás
Regionális Atlétikai Központ
 A Regionális Atlétikai Központ épülete mintegy 4000 négyzetméteren terül el Székesfehérváron a Bregyó Sportcentrum területén. A földszinten kapott helyet a 700 négyzetméteres gyakorló csarnok, a konditerem, és itt található a távolugró gödörrel ellátott, 140 méteres, 8 pályás futófolyosó is.
 Az emeleten alakították ki a sportolók, a szakosztályvezetés és a versenyrendezés helységeit, melyekből a pálya teljes területére rá lehet látni. A 6 öltöző mindegyikéhez tartozik fürdő és két toalett. A versenyzők által használt öltözők mellett regenerálódást szolgáló masszírozó helység és pihenőtér is helyet kapott a létesítményben, az épület előterét pedig úgy tervezték, hogy az alkalmas legyen éremátadók és különböző összejövetelek befogadására.
Az egyik legnagyobb kincse a létesítménynek a 140 méter hosszú futófolyosó, a gyakorlócsarnokkal és a kondicionáló teremmel.
 400 m-es futópálya, dobó és ugró számokra kialakított versenypályák várják a hazai és nemzetközi versenyzőket. Korszerű öltözők, irodák, raktárak, mellékhelyiségek biztosítják a zavartalan működést.

Nyitva tartás:
egész évben
Telefon:
Szakáll Béla létesítményvezető-helyettes +36 22-500-512
Kósa Ágnes adminisztrátor 22/500-512
Ferdinánd Lászlóné adminisztrátor  22/500-512

Karbantartás:
06-70-66-99-113.

 A centrum körüli, több mint 600 méteres rekortán futópálya nem csak a versenysportot szolgálja, hanem az ARAK atlétái mellett a szabadidősport előtt is nyitva áll, amin sötétedés után is lehet futni.

A kivitelezésről:
 A kivitelezésen székesfehérvári és környékbeli vállalkozók dolgoztak, míg a befejező szakipari és villamos szerelési munkákat, valamint a tereprendezést és parkosítást a Városgondnokság szakemberei végezték el. A sportcentrum kivitelezésében a közbeszerzési pályázaton győztes „Alba Atlétika Konzorcium” készítette az alapozási, az acél-szerkezetépítési, a homlokzatburkolási, a nyílászáró elhelyezési és az épületgépészeti munkákon kívül a sportpálya kivitelezését is (I.-II. ütem) A munkálatok III. ütemében a Haluza és Társa Kft. végezte el a lelátó lefedését, a nézőtér kivitelezését és az amatőr futópálya megépítését.
  KÉPEK az építkezésről és a fedett részek átadásáról:
- A Regionális Atlétikai Centrum építése a Bregyóban - 2013-11-13
 


Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása