Városi Piac

Szakfeladatok

Parkolási csoport

Útfelújítási térkép

Uszoda

Atlétikai központ

Csónakázó-tó

Temető fenntartás

Szakfelügyeleti megrendelő

Bregyó Sportközpont

Hírek

Természetvédelem

Hulladékszállítás

Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés

Adatszolgáltatás

Közélet  -  2017. 03. 30. 12:10
25 éves fennállását ünnepli idén a Kríziskezelő Központ
 A Hiemer-házban rendezett konferencia volt a nyitó állomása annak a program- sorozatnak, melyet 25 éves fennállása alkalmából rendez a hajléktalanoknak ellátást biztosító Kríziskezelő Központ. A szervezők visszatekintő és szakmai előadásokkal, illetve korábbi, írásos sajtómegjelenéseket bemutató kiállítással készültek.
Közélet  -  2017. 03. 30. 11:08
Kereplő szól majd a fehérvári Bazilika tornyából Nagycsütörtöktől Nagyszombatig
 A Püspöki Palotában mutatták be csütörtökön a 2017-es fehérvári Húsvét különlegességeit. Spányi Antal megyés püspök egy régi hagyományt elevenít fel idén Húsvétkor, Nagycsütörtöktől Nagyszombatig harang helyett kerepelő szól majd a Bazilika tornyából, jelképezve a keresztények gyászát, Jézus szenvedése és halála miatt. A megyés püspök Nagycsütörtökön egy Jézus korabeli olajfából préselt olajjal áldja meg a keresztelendők és a betegek olaját.
Közélet  -  2017. 03. 29. 15:29
Távhőszolgáltatás napja városjáró vetélkedővel
  A SZÉPHŐ Zrt. 2017-ben is megrendezi a Távhő- szolgáltatás Napját Fehérváron. A szervezők minden korosztályra gondoltak: szakvezetéses erőműbejárásra hívják az érdeklődőket a Király sorra, a kisebb gyerekeknek kreatív pályázatot, a nagyobbaknak izgalmas, városjáró vetélkedőt hirdetnek április 12-ére.
Közélet  -  2017. 03. 29. 11:54
Pályázatot hirdet a Fiatalok Fehérvárért Egyesület az 56-os emlékév kapcsán
A Fiatalok Fehérvárért Egyesület pályázatot hirdet az 1956-os emlékév alkalmából olyan Székesfehérváron tanuló 7-8. osztályos, középiskolás vagy egyetemista diákok részére, akik kiváló csapatjátékosok és mindent megtesznek csapatuk sikerességéért. A versenyre április 10-ig lehet jelentkezni, a pályaművek leadási április 16.
Közélet  -  2017. 03. 29. 11:21
Családi és közösségi rendezvények, versenyek - 25 éves a Fehérvári Állatotthon
Áprilistól decemberig tartó, nagyszabású program sorozattal ünnepli fennállásának 25 éves évfordulóját a HEROSZ Fehérvári Állatotthona. Ismét lesznek közösségi, családi programok, szerveznek többféle, gyerekeknek szóló versenyt, novellaíró pályázatot, de lesz kreatív felnőtteknek szóló verseny is az állatvédelem jegyében.
Közélet  -  2017. 03. 29. 09:53
Fehérváron tart előadást Kozma-Vízkeleti Dániel család- és pszichoterapeuta
Hangulatainkról, hangulat zavarainkról tart előadást április 7-én, pénteken Kozma-Vízkeleti Dániel ismert család- és pszicho terapeuta. A programot az Egészségügyi Világnap alkalmából tartják. A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni április 5-ig, szerdáig lehet az egeszseg.hszi@gmail.com e-mail címen.
Közélet  -  2017. 03. 28. 20:01
Nyílt nap a Németh László Iskolában
Szeretettel várja a leendő első osztályos tanulók szüleit március 29-én, szerdán a Székesfehérvári Németh László Általános Iskola, ahol nyílt tanítási órákat tartanak. A „B” épületben 8.30 és 8.55 órától, míg az „A” épületben 9.30, 9.55 és 10.20 órától kísérhetik figyelemmel az érdeklődők a negyedik évfolyamon zajló bemutató órákat. A gyülekező 8.15- 8.25 óra között lesz a „B” épület színpadánál.
Közélet  -  2017. 03. 28. 17:25
A munkáltatók és munkavállalók képviselői üléseztek a Városházán
 Ülésezett kedden a Székes- fehérvári Érdekegyeztető Fórum Brájer Éva alpolgármester vezetésével. A munkáltatók és munkavállalók tájékoztatást kaptak többek között a köznevelési intézmények működtetői feladatainak átadásáról, a város közösségi közlekedésének átalakításáról, a helyi buszmenetrend változásairól, valamint a 2017. évi költségvetésről és a bérek alakulásáról. Az ülésen részt vett Égi Tamás alpolgármester is.
Közélet  -  2017. 03. 28. 12:29
Folytatja hiánypótló tevékenységét a Fejér Megyei CIC
 Folytatja hiánypótló tevékenységét a Fejér Megyei Civil Információs Centrum Fehérváron. Az Echo Innovációs Műhely ezúttal 2019. december 31-ig kapta meg a „Civil Információs Centrum" címet. Az iroda továbbra is szoros együttműködésben tevékenykedik a Fejér Megyei Önkormányzattal, az erről szóló szándéknyilatkozatot most 2019 végéig meghosszabbítottak.
Közélet  -  2017. 03. 27. 07:15
Aktuális növényvédelmi feladatok a kertben
A korai gyümölcsök rügyei pattanásig feszülten várták a meleg napokat, némelyik virág már ki is nyílt. Sajnos a monília is ugrásra kész, hogy a virágzó gyümölcsfákra vesse magát. Amint elkezdődik a virágzás, elkezdhetjük a védekezést is. Németh László kertészmérnök elmondta, hogy sokan keresik idén is azzal, hogy a gyümölcsfákat, dísznövényeket, fenyőket ellepte a moha, vagy valamilyen gombaféle: a zuzmó közvetlenül nem veszélyes a fákra, csak kapaszkodik a kérgen.


Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása