Városi Piac

Szakfeladatok

Parkolási csoport

Útfelújítási térkép

Uszoda

Atlétikai központ

Csónakázó-tó

Temető fenntartás

Szakfelügyeleti megrendelő

Bregyó Sportközpont

Hírek

Természetvédelem

Hulladékszállítás

Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés

Adatszolgáltatás

Városgondnoksági hírek  -  2019. 03. 11. 08:47
Április végén kezdődik az egynyári virágok kiültetése
A tél után most kezdenek majd igazán szépek lenni a kétnyári virágok a közterületeken, de már most készülnek a város kertészei az egynyári virágok kiültetésére. Már tavaly nyáron elkezdődött a virágágyások tervezése, amikor átnézzük, hogy hogyan is sikerültek a kiültetések és ha szükséges módosítjuk és áttervezzük azokat a virágágyásokat, amiket majd az idei évben ültetünk ki – mondta Spanyárné Halász Szilvia Fehérvár főkertésze.
Városgondnoksági hírek  -  2019. 03. 09. 12:32
Nem ázsiai tigrisszúnyogot találtak Székesfehérváron
Etomológus szakértő erősítette meg a Városgondnokság felkérésére, hogy a közösségi médiában keringő képeken nem tigrisszúnyog látható. Az elmúlt napokban került fel a Facebookra, hogy egy székesfehérvári hölgy több mint 30 ázsiai tigrisszúnyogot csapott le otthonában. A Városgondnokság felkérésére Sáringer-Kenyeres Tamás, entomológus szakértő megállapította, a képeken nem ázsiai tigrisszúnyog látható.
Városgondnoksági hírek  -  2019. 03. 05. 12:41
A Duna-Ipoly Nemzeti Parkkkal közösen építettük újjá a Csóri úti gólyafészket
Kedden délelőtt a Városgondnokság és a Duna-Ipoly Nemzeti Park munkatársai újjáépítették az alaposan megrongálódott Új Csóri úti gólyafészket. Tavaly a költési időszakban öt fiókát nevelt fel a gólyapár itt. Igazán ritkaságnak számít a gólyacsaládok életében, hogy ilyen népes szaporulat van - mondta Csete Gábor Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. természetvédelmi referense.
Városgondnoksági hírek  -  2019. 02. 28. 10:00
Kezdődik a Szilvamag, a Temesvári és a Gyimesi utca felújítása
A Szilvamag teljes felújítása során jelentős mennyiségű, az útra merőleges parkoló mellett egy olyan kis parkot alakítanak ki intenzív növénytelepítéssel, ami enyhíti a városrész központjában a Balatoni út forgalmának hatását. A Balatoni út irányába mintegy 38 millió forintból kezdődik parkosítás az út- parkoló- és járdaépítések után.
Városgondnoksági hírek  -  2019. 02. 20. 11:38
Városszerte kezdődnek a parkolófelújítások és építések
Heteken belül kezdődik a Királysor 41. és 51. közötti parkoló teljes felújítása, a Cserepes köz 2. mellett egy új 17 állásos parkoló építése, a Jankovich utca 20-26 előtti parkolók felújítása, illetve a Kelemen Béla utca 14-18 és 26-30 előtti parkolók felújítása is. A Béla úton az 57-es szám előtt egy kapubeálló kijavításával az út felső szakaszának csapadékvíz elvezetési problémáit orvosolják a beruházással.
Városgondnoksági hírek  -  2019. 02. 11. 08:55
Elkezdtük a tél végi metszéseket a város parkjaiban
A Városgondnokság szakemberei már elkezdték a bokrok-fák metszését a város közterületein. Törekszünk arra, hogy ne a kemény mínuszokban álljunk neki a munkának, mert a nulla közeli vagy fölötti hőmérséklet az ideális a metszéshez – mondta Homoki László a Városgondnokság parkfenntartási vezetője. Ahéten az egyik leglátványosabb munkával is végeztek a Petőfi parkban, itt a cserjék éves ifjító metszése is megtörtént.
Városgondnoksági hírek  -  2019. 02. 07. 10:38
Fasorfenntartási munkálatok miatt lesz forgalomkorlátozás a Katona József utcában
Székesfehérvár Városgondnoksága fasorfenntartási munkálatokat végez a Katona József utcában 2019.02.11-én hétfőtől 2019.02.15-én, péntekig. A munkálatok ideje alatt reggel 7:00-tól 14:00 óráig, az utca Pozsonyi út és Géza utca közötti szakasza teljes hosszban lezárásra kerül. Kérik a lakókat, ebben az időszakba ne parkoljanak az utcaszakaszra.
Városgondnoksági hírek  -  2019. 02. 01. 08:18
Hétköznap féláron lehet korcsolyázni a ligetben
Hétköznaponként egész februárban féláron lehet korcsolyázni a Kori-ligetben. A felnőtt jegy 500 forint, a kedvezményes belépő 400 forintba kerül, a családi jegy pedig 1500 forint, a hétvégi jegyek nem változtak. A Kori-liget vasárnaptól csütörtökig 8.00-20.00 óra között, míg pénteken és szombaton 8.00-22.00 óra között várja a sportolni, mozogni vágyókat.
Városgondnoksági hírek  -  2019. 01. 28. 11:20
Már nem érvényesek a 2018-as éves parkolóbérletek
Február 1-ig meghosszabbított nyitvatartással, egész héten este hat óráig várja a fehérváriakat a Városgondnokság parkolási csoportjának ügyfélszolgálata, hogy munkaidő után is legyen lehetőség az éves parkolóbérletek cseréjére. A tavalyi éves bérletek január 31-ig voltak érvényesek.
Városgondnoksági hírek  -  2019. 01. 23. 08:48
Folyamatosan dolgozunk a város útjainak és járdáinak takarításán
Hajnali három órakor kezdett szálingózni a hó Székesfehérváron és ekkor kezdte a Városgondokság az utak sózását és takarítását – tájékoztatott Griger László hóügyelet vezető. A hóesés várhatóan délig hasonló intenzitással folytatódik. A Székesfehérváron a rendelkezésre álló géppark először a fő és tömegközlekedési utakat takarítja utána következnek a kisebb utcák.


Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása