Városi Piac

Szakfeladatok

Parkolási csoport

Útfelújítási térkép

Uszoda

Atlétikai központ

Csónakázó-tó

Temető fenntartás

Szakfelügyeleti megrendelő

Bregyó Sportközpont

Hírek

Természetvédelem

Hulladékszállítás

Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés

Adatszolgáltatás
 
  Városgondnoksági hírek  -  2018. 08. 29. 12:30  -  www.szekesfehervar.hu
Elkészült a Sajó utca északi ágának felújítása is
  
Elkészült a Sajó utca északi ágának teljes felújítása 650 méter hosszan a csapadékvíz elvezetés kiépítésével és a térkővel burkolt szegéllyel együtt. A beruházás a Városgondnokság ÚT 2017-19 programjának részeként még 2018. június elején kezdődött meg és mostanra be is fejeződött.
 
Az Új Csóri út és Rába utca közötti szakasz burkolatfelújításának és csapadékvíz elvezetésének kiépítését hosszas tervezés előzte meg és építési engedély alapján történt a munka az elmúlt hetekben.
A kivitelezés munkák során 650 méter hosszan épült át az út, a páratlan oldalon térköves-, a páros oldalon nemesített padka létesült, valamint a csapadékvíz elvezetésére zárt csapadékcsatorna épült ki.
 
Aszfaltburkolatot 2692 négyzetméteren, térkőburkolatot 1080 négyzetméteren, zúzott köves burkolatot pedig 1960 négyzetméteren épített a kivitelező Bontás- és Kotrástechnika Kft. Csapadékvíz elvezető csatorna pedig 638 méter hosszan épült a feketehegyi utcában.
A munkák bekerülési költsége, a kivitelezés során felmerült pótmunkákkal együtt meghaladta a bruttó 123 millió forintot, mely teljes egészében önkormányzati finanszírozásból valósult meg.