Városi Piac

Szakfeladatok

Parkolási csoport

Útfelújítási térkép

Uszoda

Atlétikai központ

Csónakázó-tó

Temető fenntartás

Szakfelügyeleti megrendelő

Bregyó Sportközpont

Hírek

Természetvédelem

Hulladékszállítás

Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés

Adatszolgáltatás
 
  Városgondnoksági hírek  -  2018. 08. 08. 13:46  -  www.szekesfehervar.hu
Három ütemben újulnak meg a belső utak a Deák Ferenc utcában
  
Az elmúlt két évben a Horvát István lakótelepen újult meg minden út és járda a 4. számú önkormányzati választókerületben. Ez a munka idén a Deák Ferenc utcában folytatódik, itt három ütemben újítják fel a belső utakat a lakótelepen. A munka elkezdődött és a kivitelező azon dolgozik, hogy mielőbb befejeződjön a felújítás első üteme.
Az útépítés a Városgondnokság Út-Híd 2017-2019. program keretében valósul meg. Az első ütem mintegy 70 millió forintból készül el, ami tartalmazza 44 fedlap és 16 víznyelő cseréjét, 500 méteren a szegély kialakítását és 2200 m2 aszfalt lebontását és a kopóréteg megújítását.
 
A házak előtti járdákat is felújítják.
 
A Salétrom utcában és a Horvát István lakótelepen már az elmúlt időszakban megtörtént az útburkolat felújítása. A 4. számú választókörzetben ezek a munkafolyamatok most a Lövölde utca és a Deák Ferenc utca által határolt területen folytatódnak. 
Az első ütemben már a szegélyezésnél tartanak a munkafolyamatok, amelyre azért volt szükség, hogy a vízmegállásokat meg lehessen szüntetni - mondta Láng Judit, a Városgondnokság útüzemeltetési egységvezetője. Új aszfaltréteget kap az út, illetve felfestésre kerülnek majd a parkolást segítő szabályos parkolóhelyek is. A járdák is megújulnak, új aszfalttal és felfestéssel készülnek el.